HOUSEFORSALE bvba
Diestersteenweg 148
B-3510 Kermt-Hasselt
T. 0499/399.000
011/28.14.00
houseforsale@skynet.be

Wie Zijn we?  

Wij zijn een vastgoedkantoor opgestart begin 2003 door Annique Vantorre, voorheen jarenlang actief als inspecteur van sociale woningbouw en dus vertrouwd met de bouwsector. Intussen dus ook al 7 jaren actief als op de vastgoedmarkt. Géén beginners dus, doch DEGELIJKE VAKMENSEN, die reeds HONDERDEN WONINGEN MET SUCCES VERKOCHTEN.

ONZE AANPAK is uniek. U wordt ontvangen in een gemoedelijke en familiale sfeer of – net zo graag – spreken we bij U thuis af, zodat U uw zaken aan uw eigen vertrouwde tafel kan bespreken.

ONS KANTOOR is gelegen op een TOPLOCATIE, langs de drukke baan Hasselt-Diest, te Kermt, op een rond punt waar men het niet kàn missen. Ook uw pand – mooi gepresenteerd in onze AANTREKKELIJKE ETALAGE – kan dus niet aan de aandacht van talloze kandidaat-kopers ontsnappen. RUIME PARKEERGELEGENHEID en RONDUIT SUPERGOEDE OPENINGSUREN (elke werkdag én zaterdag van 15 tot 18 uur, net als iedereen beschikbaar is en bovendien tijdens het drukke spitsuur), zijn hierbij extra troeven !

ONZE PUBLICITEIT is wijdverspreid en behelst ook de allerduurste posities. Wij kopen zoveel mogelijk de VOORPAGINA van belangrijke vastgoedmagazines en zijn aanwezig op de BESTE vastgoedsites en in de pers op de aantrekkelijkste locaties. Wij adverteren in België én Nederland en via onze vastgoedpartners bereiken wij een uiterst groot publiek. U bent dus verzekerd van een ruime bekendmaking van uw verkoop én dit garanderen wij schriftelijk voor ELK pand.

ONZE GARANTIES :
-GEEN RESULTAAT = GEEN KOSTEN
- jarenlange ERVARING en KWALITEIT
- PERSOONLIJKE BENADERING : STEEDS DEZELFDE MENSEN bekommeren zich om uw verkoop, met EEN TOTALE INZET, eigen aan een ware zelfstandige die vecht voor zijn en dus ook uw zaak
- FLEXIBEL in afspraken

ONZE SUPERCONDITIES VANAF 2010 :
- GRATIS een correcte waardebepaling & GRATIS deskundig advies
- GRATIS alle wettelijk verplichte attesten bij verkoop van uw pand door ons kantoor
- BESPREEKBARE tarieven en termijnen

ONZE DEONTOLOGIE : Annique Vantorre is een door het BIV (Beroepsinstituut voor Vastgoedmakelaars) erkende makelaar onder het nummer 501.110. Dit is een OFFICIELE GARANTIE voor de ernst en professionaliteit van het kantoor. Het Beroepsinstituut voor Vastgoedmakelaars waakt over de reglementering van het beroep en draagt zorg voor de plichtenleer of deontologie die elke aangesloten makelaar moet respecteren en naleven.

SAMENGEVAT : KIES VOOR HOUSEFORSALE ALS HET GAAT OM UW ONROEREND GOED. Dan kiest U immers voor kennis, kwaliteit, deontologie en vooral ERVARING en VERTROUWEN. Want onroerend goed is een zaak van deskundigheid en vertrouwen.

 
Begin pagina

HOUSEFORSALE bvba, Diestersteenweg 148 te 3510 Kermt-Hasselt
+32 499 399 000 | +32 11 28 14 00 | houseforsale@skynet.be
Ondernemingsnummer/btw/tva : BE 0479.592.546

Erkend vastgoedmakelaar-bemiddelaar Annique Vantorre BIV 501 110
Toezichthoudende autoriteit (België): Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel, Luxemburgstraat 16B, 1000 Brussel

Onderworpen aan de deontologische code BIV : http:// www.biv.be
Verzekerings- en waarborgorganisme : NV PROTECT, Jetsesteenweg 221, 1080 Brussel, tel : 02/4114114, info@protect.be